Steun onze vereniging

Speel mee voor Muziekvereniging “Con Affezzione” en maak wekelijks kans op € 100.000.

De VriendenLoterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zelf elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor Muziekvereniging “Con Affezzione”!

Meespelen voor Muziekvereniging “Con Affezzione” is heel eenvoudig. Klik op boven- of onderstaande logo en bestel uw loten! Hierdoor speelt u mee met de VriendenLoterij en steunt u direct Muziekvereniging “Con Affezzione”. En het mooie is, u maakt wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Vanaf januari 2015 speelt u mee voor slechts €3,- per week of €13,- per maand.

Muziekvereniging “Con Affezzione” wint in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om Muziekvereniging “Con Affezzione” te steunen is bijna niet mogelijk. Bestel dus snel uw loten en speel mee!